Δήμος Αρταίων: Μείωση κατά 30% των τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2021 για τρίτεκνες οικογένειες
19 Νοέμβριος 2020

Δήμος Αρταίων: Μείωση κατά 30% των τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2021 για τρίτεκνες οικογένειες


Ο Σύλλογος Γονέων με Τρία Τέκνα Ν. Άρτας ενημερώνει τα μέλη του για τα Κοινωνικά Τιμολόγια έτους 2021 στον Δήμο Αρταίων.

Μείωση κατά 30 % των τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2021 για τρίτεκνες οικογένειες, οι οποίες έχουν 3 ανήλικα παιδιά ή ενήλικα μέχρι 24 ετών που σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες σχολές του εσωτερικού ή της αλλοδαπής ή υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία, που είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αρταίων.

Η μείωση θα χορηγείται για τους έχοντες ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα (πραγματικό ή τεκμαρτό, εκκαθαρισμένο κατά του προηγούμενου του έτους ένταξης οικονομικό έτος) μικρότερο του ποσού των 15.000,00 € με την προσκόμιση των κάτωθι δικαιολογητικών στο Δήμο:

  • Αίτηση ενδιαφερομένου
  • Αντίγραφο Α.Δ.Τ. ενδιαφερομένου
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Αντίγραφο Ε1 έτους 2020 για την εξακρίβωση της πρώτης κατοικίας
  • Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος έτους 2020 (εισοδήματα 2019). Σε περίπτωση που δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση, απαιτείται βεβαίωση περί μη υποβολής θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
  • Αντίγραφο λογαριασμό Δ.Ε.Η. ή εναλλακτικού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας υποχρεωτικά στο όνομα του δικαιούχου της μείωσης των τελών καθαριότητας και φωτισμού.
  • Συμβόλαιο ιδιοκτησίας ή μίσθωσης του ακινήτου.
  • Υπεύθυνη δήλωση του μισθωτή ή ιδιοκτήτη ότι σε περίπτωση αλλαγής κατοικίας δεσμεύεται να προσέλθει στην υπηρεσία για να δηλώσει τη διακοπή ή τη λήξη μίσθωσης προκειμένου η υπηρεσία μας να προβεί στην επαναφορά της αρχικής χρέωσης του ακινήτου.

Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό έγγραφο εδώ (σελ. 28)

Τέλος, ο Σύλλογος Γονέων με Τρία Τέκνα Ν. Άρτας, σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, εύχεται ολόψυχα υγεία και δύναμη σε όλους. Συνεχίζουμε να μένουμε ασφαλείς, αισιόδοξοι και δυνατοί. Μαζί θα τα κατάφερουμε.

Δευτέρα
24
Ιανουαρίου
Ξένης οσίας, Βαβύλα ιερομάρτυρος, Μακεδονίου
shopping
polispost
aias ekptoseis
Ελάτε σε Επαφή Μαζί Μας

Ξενοπούλου 3, Άρτα
2681024943
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Άρτας ©