26 Οκτώβριος 2016

U-DANCE meeting…with the stars στη Φιλιππιάδα


ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ 20 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Η Φιλιππιάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την μεγάλη χορευτική διοργάνωση που για πρώτη φορά διοργανώνεται στην περιοχή κάτι αντίστοιχο σε μέγεθος αλλά και σε καταξιωμένους του χώρου καλεσμένους.

Μέσα από μια μεγάλη συνάντηση χοροδιδασκάλων και σχολών χορού, στόχος είναι η χορευτική κοινότητα της περιοχής να προσελκύσει όλο και περισσότερα μέλη που θα μοιραστούν το ίδιο πάθος για χορό.

Καλεσμένοι αξιόλογοι καλλιτέχνες-χορευτές βραβευμένοι σε πολλους διαγωνισμούς χορού, αλλά και με συμμετοχές στο γνωστό χορευτικό Show της τηλεόρασης “Dancing with the Stars” όπως ο Ηλίας Λαδάς, Vladimir Morochko και ο Richard Szilagyi . Συμμετέχει επίσης ο ιδιοκτήτης των σχολών χορού LATIN4U Μιχάλης Γκούσης.

Στην όλη διοργάνωση μεγάλη είναι η απήχηση και η κινητοποίηση που θα υπάρξει σε επαγγελματικές ομάδες απ’όλη την Ήπειρο, που περιμένουν με ανυπομονησία το μεγάλο αυτό χορευτικό event και να θαυμάσουν από κοντά τα πρότυπά τους.


Ημερομηνία Διοργάνωσης
Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 από τις 11.00 το πρωί εως και 21.00 το βράδυ.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6974765568
Περισσότερα νέα στο facebook page: U-Dance meeeting

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΟΡΟΤΕΧΝΟΝ
Υπο την αιγίδα του Δήμου Ζηρού & Με την υποστήριξη του Δήμου Αρταίων

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

udance poster
Σάββατο
6
Αυγούστου
Μεταμόρφωσις του Σωτήρος
shopping
polispost
aias ekptoseis
Ελάτε σε Επαφή Μαζί Μας

Ξενοπούλου 3, Άρτα
2681024943
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Άρτας ©