Συνεργασία Συλλόγου Τριτέκνων με Κατασκήνωση 'Olympia Camp'

20 Απριλίου 2016

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να ενημερώσουμε εσάς και τα μέλη σας ότι φέτος έχουν την δυνατότητα παιδιά τριτέκνων οικογενειών να επωφεληθούν του δεκαπενθήμερου κατασκηνωτικού προγράμματος αξιοποιώντας την παροχή που δίνουν μια σειρά από συνεργαζόμενα ταμεία και οργανισμοί.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε μερικά (ΤΑΠΕΜ, ΕΔΟΕΑΠ, ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΑΠΤΓΑΕ/ΤΥΤ, ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ, ΤΠΔΕ, ΤΑΣ, ΤΠΔ, ΤΑΝΠΥ, ΤΥΔΚΥ, ΤΑΞΥ, ΔΕΗ, Ο.Α.Ε.Δ., Ε.Κ.Ο, Γ.Ε.Ν.-Γ.Ε.Α. (ΕΝΣΤΟΛΟΙ), Ε.Υ.Δ.Α.Π., Εργαζόμενοι σε Ι.Κ.Α, Εργαζόμενοι στον Ο.Α.Ε.Ε., Εργαζόμενοι στον Ο.Γ.Α κ.α.).

Φέτος, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να παρέχουμε κατασκηνωτική δυνατότητα σε οικογένειες χαμηλόμισθων και ανέργων που δεν ανήκουν σε κάποιο από τα παραπάνω ταμεία/ οργανισμούς. Οι δύο δεσμευτικές προϋποθέσεις είναι αφενός, ο ένας από τους δυο γονείς είτε να έχει πενήντα ένσημα στο ΙΚΑ το 2015, είτε ως άνεργος να έχει συμπληρώσει τέσσερις μήνες ενεργούς κάρτας ανεργίας έως τις 4/5/2016 (που είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στον ΟΑΕΔ ) και αφετέρου, το οικογενειακό δηλωθέν εισόδημα του 2015 να μην υπερβαίνει τις 26.000€.

Η κατασκήνωσή μας “Olympia Camp” με γνώμονα το τρίπτυχο «παιδεία-ασφάλεια- σεβασμός στις διαχρονικές αξίες», αποτελεί έναν ιδανικό χώρο για την θερινή αναψυχή κατασκηνωτών από 6 έως 16 ετών. Κοντά στην παράδοση και στην ιστορία, πάνω από τη μυθική κοιλάδα του Αλφειού και την Αρχαία- αθλητική Ολυμπία, δημιουργήσαμε μία υποδειγματική κατασκήνωση, πρωτοποριακά σύγχρονη, «εκπαιδευτικά» άρτια, ψυχαγωγικά μοναδική και περιβαλλοντικά απαράμιλλη.

Επιπλέον, σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ την μετακίνηση των παιδιών στην κατασκήνωση και την επιστροφή τους στην Άρτα καθώς και την εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία!

www.olympiacamp.gr

Παρασκευή
23
Απριλίου
Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος του Τροπαιοφόρου, Ανατολίου Μάρτυρος
shopping
polispost
aias ekptoseis
Ελάτε σε Επαφή Μαζί Μας

Ξενοπούλου 3, Άρτα
2681024943
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
© 2020
Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Άρτας