15 Μάρτιος 2012

Μείωση της τιμής εισόδου στο Κολυμβητήριο Άρτας


Το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας – Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού Δήμου Αρταίων» μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Γιώργου Γκόκα, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στη μείωση κατά 30% τουλάχιστον επί των ποσών που ίσχυαν μέχρι σήμερα, της ημερήσιας και μηνιαίας οικονομικής εισφοράς στους αθλούμενους του Κολυμβητηρίου (αθλητές σωματείων και κοινό), για όλες τις κατηγορίες.

Η παραπάνω μείωση της ημερήσιας και μηνιαίας προσφοράς έχει ισχύ από 2-4-2012 και ανά κατηγορία διαμορφώνεται ως εξής:

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

α) για ένα παιδί 7,00 € μηνιαίως

β) για δύο παιδιά 10,00 € μηνιαίως

γ) για τρία παιδιά 14,00 € μηνιαίως

ΚΟΙΝΟ

α) Πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, φοιτητές, στρατιώτες και αθλητές :

ημερησίως 1 € και μηνιαίως 20,00 €.

β) Υπόλοιπο κοινό:

ημερησίως 2 € και μηνιαίως 30 €.

Μετά την απόφαση αυτή ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Γκόκας δήλωσε τα εξής: «Ως Δήμος Αρταίων, μετά την απόφαση που πήραμε για μείωση των τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς, συνεχίζουμε τις προσπάθειες, με γνώμονα πάντα την κοινωνική προσφορά,  μειώνοντας από την πλευρά μας την τιμή εισόδου στο Κολυμβητήριο, έτσι ώστε να είναι προσιτό για όλο τον κόσμο και να μην αποτελεί πολυτέλεια σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή. Επίσης λαμβάνεται μέριμνα και για τους τρίτεκνους και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες».

Τετάρτη
26
Ιανουαρίου
Ξενοφώντος οσίου, Ανανίου ιερομάρτυρος, Αμμωνά οσίου
shopping
polispost
aias ekptoseis
Ελάτε σε Επαφή Μαζί Μας

Ξενοπούλου 3, Άρτα
2681024943
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Άρτας ©