Συνάντηση Ομοσπονδίας Τριτέκνων με την Κυβ. Εκπρόσωπο κ. Όλγα Γεροβασίλη

25 Νοεμβρίου 2015

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων με Τρία Τέκνα Νομού Άρτας ενημερώνει τα μέλη του ότι συμμετείχε στην αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων που στις 20/11/2015 συναντήθηκε με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο κ. Όλγα Γεροβασίλη ενώ παράλληλα συμμετείχε και σε άλλες συναντήσεις με φορείς που σχετίζονται με θέματα των τριτέκνων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Κυρία Γεροβασίλη για τον τρόπο που μας υποδέχτηκε καθώς και για την καθολική αποδοχή των διαπιστώσεων και ιδιαιτέρως των προτάσεων μας για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου Εθνικού Ζωτικού προβλήματος ,δημογραφικού, της χώρας. Επιπλέον αποδοκίμασε τις θέσεις που έχουν εκφραστεί σχετικά πρόσφατα κατά των οικογενειών με πολλά παιδιά, τριών τέκνων και άνω. Ανέφερε ότι, ως τρίτεκνη και η ίδια και μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων Άρτας, γνωρίζει τις δυσκολίες και τις αυξημένες υποχρεώσεις των οικογενειών με παιδιά, πόσο μάλλον των τρίτεκνων και οι πολύτεκνων οικογενειών. Η Κυρία Γεροβασίλη αναφερόμενη στο δημογραφικό επισήμανε ότι είναι θέμα που συνδέεται άμεσα και με το ασφαλιστικό και θα τεθεί στο δημόσιο διάλογο που θα διεξαχθεί το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά μας, τα μέλη της αντιπροσωπείας επισημάναμε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος και της μείωσης των γεννήσεων που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης, ενώ ενημερώσαμε την κυβερνητική εκπρόσωπο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες και παραθέσαμε τα αιτήματά μας.

1

2

3

Παρασκευή
23
Απριλίου
Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος του Τροπαιοφόρου, Ανατολίου Μάρτυρος
shopping
polispost
aias ekptoseis
Ελάτε σε Επαφή Μαζί Μας

Ξενοπούλου 3, Άρτα
2681024943
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
© 2020
Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Άρτας