26 Ιούνιος 2015

Επιχειρησιακό πρόγραμμα "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους"


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Με Τρία Τέκνα Ν. Άρτας ενημερώνει τα μέλη του ότι συμμετέχει στο επιχειρησιακό πρόγραμμα << Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους >>, έχοντας το δικαίωμα τόσο στην καταχώρηση στοιχείων όσο και στην διανομή τους ως πιστοποιημένος φορέας του Ε.Κ.Κ.Α.

 Όσοι τρίτεκνοι έχουν κάνει για το έτος 2015 εγγραφή στο σύλλογο, θα υποβάλλει αυτόματα αίτηση ο σύλλογος γι' αυτούς στο παραπάνω πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεται να κάνουν καμία άλλη ενέργεια. Ο σύλλογος θα υποβάλλει αίτηση για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του (εκτός από όσους έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο παραπάνω πρόγραμμα) ώστε το υπουργείο να κάνει την τελική επιλογή των οικογενειών που ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Όσοι τρίτεκνοι δεν έχουν κάνει εγγραφή ή επανεγγραφή για το έτος 2015 παρακαλούνται να προσέλθουν στα γραφεία του συλλόγου εώς και την Πέμπτη 2/7/2015 γιατί τον Μήνα Ιούλιο ο σύλλογος θα είναι κλειστός για το κοινό ώστε να ολοκληρώσει τον έλεγχο και την καταχώριση των στοιχείων.


Ο Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας

Γιώτης Χρήστος                                                                     Βασσιούλα Γεωργία

Σάββατο
6
Αυγούστου
Μεταμόρφωσις του Σωτήρος
shopping
polispost
aias ekptoseis
Ελάτε σε Επαφή Μαζί Μας

Ξενοπούλου 3, Άρτα
2681024943
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Άρτας ©